Kommende kuld

Agenda
Agenda

Vi har ingen planer om hvalpe i 2024.

Køb af hvalp fra os

Når vi laver et kuld hvalpe, er det fordi vi tror på, at kombinationen af forældredyr kan bidrage med noget positivt til racen. Hvert individ har betydning for vores opdræt, og vi har forventninger til vores hvalpekøbere om, at hjælpe os med at repræsentere racen på bedste vis. Vi forventer, at alle hvalpe kommer til familier, som ved hvad racen indeholder og hvad den kræver for at trives.

Vi forventer, at man som hvalpekøber har tiden og det overskud det kræver for at træne og socialisere en Cane corso Italiano. En sådan race modnes langsomt i krop og sjæl, så korrekt træning igennem hele hvalpens liv, er afgørende for dens mentalitet og måden at se verden på.

Vi ønsker at alle hvalpe får taget røntgen af hofter og albuer ved 1,5 års alderen samt går en mentalbeskrivelse i DKK ved 2 års alderen.
Hvis ikke begge forældredyr er testet frie for DSRA, ønsker vi at et sådan kuld bliver testet. I forhold til videre opdræt, må to hunde som er bærer af genet, ikke bliver parret sammen. En hund som er bærer af genet, kan uden problemer blive parret med en DSRA fri hund.

Alle vores hvalpe har mulighed for, at gå til udstillinger og diverse prøver i både ind og udland.
DKK er den eneste klub i Danmark, som er anerkendt af FCI.
Opdrætsmæssigt lever alle vores hvalpe op til de strengeste avlskrav vi har i Danmark. Forældrene til vores hvalpe er røntgenfotograferet og mentalbeskrevet efter gældende krav, og lever op til alle restriktioner.

Vi ønsker at følge alle hvalpe hele deres liv. Vi står til rådighed for spørgsmål alle dage, og hjælper gerne med udstilling, mentalbeskrivelse, røntgen og træning.

Alle vores hvalpe bor inde sammen med os, indtil de er klar til at flytte hjemmefra. De oplever livet i en børnefamilie med alt hvad det indeholder. De vokser op med vores andre hunde og oplever dagligdagslyde både inde og ude.

Alle hvalpe bliver mentalbeskrevet når de er mellem 7-8 uger.
Det har vi som opdrætter valgt at gøre for, at få et bedre indblik i hvad vores opdræt indeholder, og har mulighed for, at blive til i fremtiden. Det er vigtigt for os som opdrætter, at man som hvalpekøber får den hvalp, som passer bedst til det ønskede behov.
Det er derfor vigtigt, at man som hvalpekøber har gjort sig helt klart, hvilken mentalitet, driftniveau mm, man ønsker i et kommende familiemedlem.

Sammen med en hvalp fra os, medfølger en guide som hjælper hvalpekøber og hvalp godt på vej. Her findes info om fodring, opdragelse, socialisering og meget mere.

Når en hvalp forlader os, har den:

  • Fået ormekur
  • Fået sundhedstjek hos dyrlægen
  • Vaccineret og chippet efter gældende lovgivning
  • Der medfølger Fci stamtavle i DKK

For os er det en tillidssag mellem begge parter, når en hvalp skal flytte hjemmefra.
Vi ønsker, at vores hvalpe lever et langt og godt liv med forståelse og kærlighed.